Uw Outdoorwinkel

Categorieën

Accu Accessoires

Programma vol Accessoires op het gebied van accu's en accu gerelateerde onderdelen. Voor het beschermen van uw accu in de vorm van onderhoud, bescherming en bewaking hebben we vele uitgebreide mogelijkheden. Ook ter ondersteuning zijn hier verschillende categorieën voor aangemaakt. U kunt het zo gek niet bedenken, maar uw accuwinkel heeft alle benodigde accessoires denkbaar voor aan en rondom de accu. Indien u toevallig merkt dat uw product er niet bij zit? Daag ons uit. Wij proberen ons uiterste best te doen om uw accu toepassing te laten slagen.


Accu's op merk

Onderstaand ons totale accuprogramma geselecteerd op merk. Voor elke toepassingen hebben wij 1 of meerdere opties om uit te kiezen, en ook nog keuze uit meerdere merken en technologieën. Hiermee streven we ervoor om de grootste onafhankelijke accuverkoper van de Benelux te worden. Door onze lage prijsstelling en groot aanbod proberen we iedereen te voorzien van de juiste accu om zoveel mogelijk toepassingen (weer) werkbaar te maken. Of het nu voor nieuwe toepassingen is of voor toepassingen die al jarenlang mee gaan, groot of klein: Uw Accuwinkel heeft de juiste accu voor uw toepassing!


Accu's op voertuig

We hebben voor u een selectie accu's gemaakt en deze onderverdeeld onder voertuigtoepassing. Zo wordt het voor u nog makkelijker om de juiste accu te vinden voor uw toepassing. Boot accu kopen? Dan klikt u op de categorie boot accu, en maakt vervolgens een selectie in de technologie van de accu. Daarna krijgt u een compleet overzicht te zien van de accu's welke voor u toepasbaar zijn in uw schip. Hetzelfde principe is te hanteren in alle onderstaande categorieën. Wanneer u er niet uit komt kunt u uzelf altijd laten adviseren door ons!


Acculader

Met meer dan 10 verschillende merken Acculaders slaagt u altijd bij uw-accuwinkel. Voor het onderhoud van uw Accu is een goede Acculader onmisbaar. Zo hebben we intelligente acculaders die peilen de behoefte van de accu en laden alleen op wanneer en voor zover dit nodig is. Doordat de accu in prima conditie wordt gehouden, gaat de accu veel langer mee. 

Bijna alle Acculaders zijn geschikt voor alle lood-zuur, calcium, gel en AGM accu's en 12/24V. Uiteraard voeren we laders welke van 6V t/m 120V kunnen laden. Voor meer informatie over de Acculaders kunt u vinden in de categorieën en bij de producten zelf. Met onze A-merk Acculaders verlengt u de levensduur van uw accu´s, maar let altijd wel op dat de Acculader geschikt is voor uw Batterij. Zo heeft elke accu zijn eigen type acculader nodig: een motoraccu heeft een lichtere Acculader nodig dan bijvoorbeeld een Autoaccu. Maar ook Gelaccu's hebben weer een ander Acculader nodig een die ook geschikt is voor Gelaccu's. Selecteer dan uw acculader ook op merk, toepassingen, ampère niveau en voltage. In alle gevallen is het te ontvangen voltage van de accu leidend voor de keuze van de acculader. Daarnaast is de vuistregel dat er minimaal 10% van capaciteit van de accu in de acculader zit (100Ah accu = 10A lader).

 


Aansluitmaterialen

Aansluitmateriaal voor accu's en andere elektronische verbindingen welke accu gerelateerd zijn. In deze groep vindt u alles wat nodig is om uw apparatuur aan te sluiten op uw accu. Vaak per stuk verkrijgbaar zodat u deze niet in bulk hoeft in te kopen. In vele verschillende soorten en maten, ongeïsoleerd of geïsoleerd: Uw Accuwinkel heeft het. Iets wat vreemde eend in deze groep zijn de doorvoeren. Echter in vele toepassingen te gebruiken om connecties tot een goed einde te fabriceren. Voor elke toepassingen hebben wij een mogelijkheid om uw project succesvol af te ronden.


Kabel

Bij Uw Accuwinkel kunt u vele soorten kabel kopen. We hebben voor alle toepassingen denkbaar kabel in ons assortiment. Vele kabels kunnen zowel per meter als per rol besteld worden. De afmetingen van de rol verschillen per soort. Waarom kabel bestellen bij Uw Accuwinkel? Wij hebben een enorme hoeveelheid kabel in onze webshop met hoge kwaliteitswaarde. Deze kabel voldoet aan verschillende europese normen en installatie normen. Op aanvraag kunnen er certificaten opgevraagd worden over een betreffende kabelgroep. Voor de kleine doe-het-zelf klanten en de grote installateurs. Voor kabel slaagt u bij ons altijd!
 

Zekeringen

Groot assortiment aan zekeringen bij Uw Accuwinkel. Voor het zekeren van ontelbaar veel toepassingen. We hebben voor elke situatie de juiste zekering en uiteraard een bijpassende zekeringhouder. Waarom Zekeringen bij Uw Accuwinkel bestellen? Wij bieden enorm veel zekeringen aan voor een lage prijs, en u hoeft niet een hele doos met zekeringen af te nemen. Vaak zijn deze per stuk of per 5 te verkrijgen. Tevens maakt u bij veel van deze zekeringen gebruik van het lage verzendtarief. Dit betekend nog meer voordeel voor m.b.t. uw bestelling.


Energie Opwekken

Een accu bijladen hoeft niet altijd met een acculader welke op het netstroom is aangesloten. Dat kan ook met onze alternatieven in de categorie Energie opwekken. Via een Generator, Zonnepaneel, Dynamo of anderemogelijkheden krijgt u uw accu's weer compleet vol geladen. Vooral populair in deze categorie; Vele camper en bootgebruikers gingen u al voor, het plaatsen van een zonnepaneel en een laadstroomverdeler in het voertuig. Bereken zelf hoeveel uw accu bijgeladen moet worden en plaats hier een passende zonnepanelen installatie bij. Zo vergroot u uw mobiliteit van uw voertuig, want deze is dan minder afhankelijk van walstroom. Dit alles op de kracht van de Zon. Groene stroom voor al uw recreatie toepassingen! Onderstaand vindt u ons compleet assortiment aan zonnepanelen, laadregelaars en bijpassende accessoires.

Verzending Uw Accuwinkel 2

Verzenden binnen Nederland: € 8,-
Verzenden naar België: € 15,-
 
Zekeringen e.d.
Laag tarief NL: 5,49
Laag tarief BE: 9,99

Zoeken in Uw Accuwinkel

 

Nieuwsbrief

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Accuwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. | Herroepingsrecht | Privacybeleid | Klachten

Uw Webwinkels vof | Bûterblom 6 | 9271 LJ De Westereen | E: info@uw-accuwinkel.nl | KVK: 5888 0569 | BTW: NL 8532 21 418 B01