Uw Outdoorwinkel

Aces Lithium Ion Accu 150Ah 25,9V

Aces Lithium batterij van 150Ah met een voltage van 25,9V. Deze Aces Lithium accu zit in een stalen behuizing en komt met een handgreep. Het gewicht van deze accu zit op 24 kilo en de aansluiting loopt via een M8 aansluiting. Dit is een schroefpool aansluiting. Onderstaand de specificaties van deze Aces Lithium Ion Accu 150Ah 25,9V.
2589,94 €
449,49 €
24h.gif
Beschrijving

Aces Lithium Ion Accu 150Ah 25,9V

Aces Lithium batterij van 150Ah met een voltage van 25,9V. Deze Aces Lithium accu zit in een stalen behuizing en komt met een handgreep. Het gewicht van deze accu zit op 24 kilo en de aansluiting loopt via een M8 aansluiting. Dit is een schroefpool aansluiting. Onderstaand de specificaties van deze Aces Lithium Ion Accu 150Ah 25,9V.

Cellen

Alleen aangepaste cellen met een hoge levensduur en een lage impedantie worden gebruikt in deze Aces Lithium batterijpakketten.

Bouw

De cellen zijn verbonden door professionele puntlasmethoden. De interne constructie van de Aces Lithium batterij is bestand tegen schokken en trillingen die kunnen optreden bij EV-toepassingen. Is gemonteerd in een sterke en zeer duurzame roestvrijstalen behuizing met poedercoating.

Veiligheid

De meeste van onze cellen hebben een NMC-chemie met een hoge mate van veiligheid en een veel hogere energie / gewichtsverhouding als LFP-cellen. Alleen onze 12V-accu's zijn gebaseerd op LFP-cellen. Voor een lange levensduur is het belangrijk om een ​​waterdichte IP67-constructie te hebben. De waterdichte constructie is getest door de Aces batterij 1 meter onder water te houden gedurende een uur.

Batterijbeheersysteem

Het batterijbeheersysteem is een zeer belangrijk onderdeel voor de veiligheid en prestaties van de lithiumbatterij.
ACES Energy ontwerpt hun eigen GBS dat voor elke batterij is geoptimaliseerd.
Om het hoogste niveau van prestaties, kwaliteit en veiligheid te bereiken, gebruiken ACES-ingenieurs computersimulaties om alle functies van tevoren te testen en analyseren. Een zeer belangrijke functie van de BMS is het balanceren van de celspanningen. Wanneer de cellen voortdurend in balans zijn, zal dit de veiligheid en levensduur van de batterij verbeteren. Onze BMS hebben een bijna continu balanceringssysteem met relatief hoge balanceringsstromen. Veel lithiumbatterijen hebben niet het continue balanceren, maar het saldo aan het einde van de lading met kleine stroom, en wanneer ze niet zijn opgeladen tot 100%, zijn de cellen niet gebalanceerd. Vanwege het continue balanceren wordt de batterij sneller tot 100% opgeladen, omdat alle cellen tegelijkertijd de uiteindelijke laadspanning bereiken. De beveiligingsfuncties in het BMS zijn op een redundante manier ontworpen, wat betekent dat als een beveiliging mislukt, een andere beveiliging het over kan nemen. Een ander belangrijk kenmerk van ons BMS is de extreem snelle beveiliging tegen elektronische kortsluiting, die wordt ondersteund door een extra zekering. Vanwege de elektronische bescherming hoeven klanten zich geen zorgen te maken over het vervangen van zekeringen voor externe kortsluitingsomstandigheden. Verschillende temperatuurbeschermingsfuncties beschermen de batterij en BMS voor oververhitting.

Type AL24V150EVN
Specificaties Batterij 25,9V 150Ah ACES Lithium Ion
In stalen behuizing met handgreep
Cap. C20 (Ah) 150
Cap. C5 (Ah) 3900Wh
Spanning (V) 25,9
L x B x H (mm) 265x185x300
Rollengte (mtr) ABC600-2918
Gewicht (kg) 24
Schema 1
Pooltype M8

Verzending Uw Accuwinkel 2

Verzenden binnen Nederland: € 7,50
Verzenden naar Luxemburg & België: € 15,00
 
Zekeringen e.d.
Laag tarief NL: 3,99
Laag tarief LU & BE: 8,49

Zoeken in Uw Accuwinkel

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Accuwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. | Herroepingsrecht

Uw Webwinkels vof | Bûterblom 6 | 9271 LJ De Westereen | E: info@uw-accuwinkel.nl | KVK: 5888 0569 | BTW: NL 8532 21 418 B01