Uw Outdoorwinkel

Garantiebewijs en retourneren

Welkom bij onze FAQ over garantie en retourneren! We begrijpen het belang van uw tevredenheid en willen ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Hieronder vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over garantie en retourneren:

Wat is jullie retourbeleid

  • We streven ernaar om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent,  heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour   te sturen. Neem gerust contact met ons op om een retourverzending te regelen. U kunt gebruikmaken van uw heroepingsrecht. Zorg ervoor dat het product in de originele verpakking zit en in ongebruikte staat verkeert. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Nadat u deze stappen gevolgd heeft kunt u het ingevulde formulier naar ons versturen via e-mail. U ontvangt hierna het onderstaande bericht van ons:

''Beste Klant,

Dank voor uw mail,

Uiteraard mag deze geretourneerd worden. Graag ontvangen wij de geretourneerde artikelen terug in de originele verpakking met alle bijgeleverde toebehoren. Wij verzoeken u vriendelijk om er zorg voor te dragen dat het product niet beschadigt raakt en in originele staat zal worden geretourneerd. Gebruik daarbij geen ductape, schrijf niet op de verpakking en gebruik voldoende inpakmaterialen om te voorkomen dat het product tijdens transport beschadigd raakt.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.

Graag ontvangen wij een kopie van de factuur of order bevestiging tezamen met uw retourzending, zo kunnen wij uw retourzending herkennen

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U mag deze retourneren naar het onderstaande adres:
Uw Watersportwinkel - Retouren en garanties
De Buterblom 6
9271 LJ De Westereen

Erop vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd''
 
We vragen u om de instructies hiervoor goed op te volgen. We dienen immers het product nogmaals als nieuw te kunnen verkopen, en we weten graag van wie een retourzending afkomstig is, anders wordt crediteren erg lasti


Bieden jullie garantie op jullie producten?

  • Ja, we bieden garantie op al onze producten tegen fabricagefouten. Als u een defect product ontvangt of als er tijdens het normale gebruik een probleem ontstaat, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om het probleem voor u op te lossen

Hoe kan ik een product retourneren?

  • Als u een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op en vermeld het ordernummer en de reden van retour. We zullen u voorzien van instructies voor het retourneren van het product en zullen uw retourzending zo snel mogelijk verwerken nadat we het product hebben ontvangen.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van een product?

  • De kosten voor het retourneren van een product zijn voor uw eigen rekening, tenzij het product defect is of als er sprake is van een fout van onze kant. Neem contact met ons op voor meer informatie over het retourproces en eventuele kosten.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terugkrijg na het retourneren van een product?

  • Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we uw terugbetaling verwerken. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat het geld weer op uw rekening staat, afhankelijk van uw bank of betaalmethode.

We hopen dat deze FAQ u helpt bij het begrijpen van ons garantie- en retourbeleid. Als u nog andere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verzending Uw Accuwinkel 2

Verzenden binnen Nederland: € 8,-
Verzenden naar België: € 15,-
 
Zekeringen e.d.
Laag tarief NL: 5,49
Laag tarief BE: 9,99

Zoeken in Uw Accuwinkel

 

Uitgelichte Acties!

Nieuwsbrief

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Accuwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. | Herroepingsrecht | Privacybeleid | Klachten

Uw Webwinkels vof | Bûterblom 6 | 9271 LJ De Westereen | E: info@uw-accuwinkel.nl | KVK: 5888 0569 | BTW: NL 8532 21 418 B01