Uw Accuwinkel

Zoeken in winkel

Uw winkelmandje

Uw mandje is momenteel leeg.

Uw Accuwinkel. Voor al uw accu's!
U BENT HIER: Home Scooter Accu

Scooter Accu

Scooter accu's vanaf 13,90

Heeft u een nieuwe en goede scooter accu nodig?  Compleet programma Scooter accu's van de merken VMF Powersport, Varta Funstart en ons huismerk: Uw-HTP batterij (Ah). Deze scooter accu is ook geschikt voor bromfiets, motorfiets, quad, gazonmaaier, waterscooter, etc.

Scooter accu's zijn er in vele soorten en maten. Net zoals bij motor, jetski, grasmaaier en quad accu's hebben ze een Jis of een Din nummer. Aan de hand van dit Jis of Din nummer kunt u altijd een identieke accu bestellen!

Als u hulp nodig heeft met het selecteren van de juiste scooter accu dan bieden wij een checklist die u kunt volgen. Zo heeft u altijd de juiste batterij voor Uw Scooter. Als u toch een andere batterij wilt dan dat er in zat, omdat u bijvoorbeeld ontevreden over de levensduur was, kunt u uiteraard voor een hoger ampere niveau gaan. Met let goed op! De afmetingen, poolpositie en pooltype moet wel overeen komen!

Uw HTP Powersport, Varta Funstart en VMF Powersport vindt u in de verschillende ampere niveau's van 2Ah t/m 32Ah in zowel 6 Volt als 12 Volt.

in de veel scooters gaan accu's van 4 Ah, dit is voor de meeste 2-takt scooters voldoende. 4-takt scooters hebben echter meer capaciteit nodig voor het starten. Hierin gaat dan ook vaker een grotere batterij.

 Scooter


Scooter accu's zijn er in vele soorten en maten. Net zoals bij motor, jetski, grasmaaier en quad accu's hebben ze een Jis of een Din nummer. Aan de hand van dit Jis of Din nummer kunt u altijd een identieke accu bestellen!
Productdetails...


Vraag een offerte aan via de knop: Contact Envelop Mail Icon
 
Ook als u graag informatie wilt over uw toepassing kunt u bij ons terecht. Stuur ons een mail via contact en binnen 24 uur heeft u altijd antwoord terug! Toepassingen voor de auto, vrachtwagen, scooter, motor, boot, grasmaaier, jetski, quad, tractor, trilplaat, camper, schoonmaakmachine, hoogwerker of een industriële toepassing.
 

Verzenden & Betalen - Nederland & België

Uw Accuwinkel - Verzendkosten

Ophalen:                                                                                 Gratis
Verzenden Nederland:                                                             7,50
Verzenden Belgie:                                                                  15,00
 
Laag tarief: Zekeringen e.d. (wordt bij producten aangegeven)
Nederland:                                                                                1,99
België:                                                                                       4,99

Other countries:                                Request a shipment quote

  Nederlandse Doos IDEAL en PaypallBelgie

Ctek Battery Sense

De Ctek Battery Sence geeft u praktisch overzicht van de status van uw accu in uw voertuig. Het meet voordurend het laadniveau en stuurt een melding naar uw smartphone wanneer de laadtoestand van de accu onder een kritisch niveau daalt. Geschikt voor Iphone en Android toestellen.
Ctek Battery Sense